15:55 / 13.02.2017.

Autor: HRT

Humanitarni Božićni koncert u Samoboru

Humanitarni Božićni koncert u Samoboru

Humanitarni Božićni koncert u Samoboru

Foto: - / -

Humanitarni Božićni koncert u Samoboru, održava se od 2011.godine u Sportskoj dvorani Samobor za djecu udruga „Idem“, „Sigurna kuća (CZN)“ i „Nova budućnost“, „Nova škola“ i „Leri“.

U proteklih šest godina na koncertu su nastupili: Arsen Dedić, Gabi Novak, Neno Belan, Marijan Ban, Sandra Bagarić, Stjepan Đimi Stanić, Davor Gobac, Luka Bulić, Maja Posavec, Ervin Baučić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Sudar Percussion, Singrlice i mnogi drugi, a sve uz pratnju velikog tamburaškog orkestra sastavljenog od nekoliko orkestara s područja Grada Samobora i Zagrebačke Županije.


U posljednjih 6 godina s humanitarnog Božićnog koncerta donirano je gotovo 180.000 kuna za rad humanitarnim udrugama.

Organizator i idejni začetnik koncerta je Natko Gaberc koji samostalno obavlja sve organizacijske poslove vezano uz organizaciju koncerta, uvježbava orkestar, dirigira orkestrom na koncertu te iz vlastitih sredstava podmiruje dio troškova organizacije.

Koncert se održava svake godine početkom mjeseca prosinca.


NATKO GABERC, organizator

Ulica Vladimira Nazora 5

10430 Samobor

Mob: 091/508 3248

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!