26.05.2011.

Udruga Artus


 

O NAMA
Udruga Artus osnovana je 10. listopada 2010. godine u Zagrebu s ciljem širenja projekta „Vile i vilenjaci: Artusi“ diljem Lijepe naše ali i izvan nje. Osnovni nam je moto „biti prijatelj vilama i vilenjacima Artusima“, družiti se s njima, slaviti njihove rođendane, voditi ih na izlete, organizirati kreativno umjetničke radionice te im pomagati u odrastanju i kročenju kroz život. *

Želimo da naši mali Artusi shvate koliko su posebni i kako mogu ama baš sve što u životu požele. Ovom udrugom želimo im zahvaliti što postoje i što su nam dozvolili da uđemo u njihove male živote.

Udruga će raditi na poticanju kreativnosti i inovativnosti djece i mladih kroz obrazovne i kulturno-umjetničke sadržaje.

Planovi Udruge uključuju humanitarne akcije, predlaganje mjera za zaštitu prava i poboljšanje uvjeta života djece bez adekvatne roditeljske zaštite i socijalno ugrožene djece i mladih te organizaciju stručnih savjetovanja, tribina i okruglih stolova, organizaciju radionica i drugih kulturno – umjetničkih i obrazovnih aktivnosti.

*djeca bez adekvatne roditeljske skrbi