09.12.2013.

Palčić gore! - još dvije nove donacije


 

Klub roditelja nedonoščadi "Palčići" nastavlja darivati život  najmanjim i najhrabrijim herojima, putem akcije "Palčić gore" , te smo odlučili prvi puta do sada u ovoj akciji, u jednom danu donirati dva rodilišta kako bismo što prije stigli do željenog cilja i mogli s ponosom reći – SVA RODILIŠTA U HRVATSKOJ DOBILA SU DONACIJU UREĐAJA KOJI ŽIVOT ZNAČE PUTEM AKCIJE "PALČIĆ GORE".

Nakon ovih donacija 18 rodilišta dobilo je svoje uređaje, uključujući i ona najmanja, a od cilja nas dijeli još samo 10 rodilišta i obećajemo da će svih 10 dobiti svoje uređaje.


Sedamnaestom i osamnaestom donacijom u sklopu akcije "Palčić gore" koja je započela 21. ožujka 2012. , donosimo  vrijedne donacije najmanjim i najhrabrijim herojima u OB Šibensko Kninske županije – (Transkutani bilirubinometar za neinvazivno određivanje razine novorođenačke žutice i monitor za praćenje vitalnih funkcija u ukupnoj vrijednosti 44.875,00 kn) i OB Zadar ( Topli krevetić, monitor za praćenje vitalnih funkcija, perfuzor i fototerapijsku lampu Baby blanket u ukupnoj vrijednosti 143.391,00 kn) Fototerapijska lampa Baby blanket koja će novorođenčadi omogućiti fototerapiju bez odvajanja od majke i perfuzor donacija su s koncerta ŠRT Kozjak za Palčić gore održanog početkom rujna u Zagrebu, na kojem su stanovnici kvarta Kozjak uz poznate glazbenike prikupili sredstva za ova dva vrijedna uređaja.

Popratite donacije u utorak, 10. prosinca  2013., s početkom u 9:30, u OB Šibensko Kninske županije, Stjepana Radića 86 i s početkom u 13,00 sati u OB Zadar, Bože Peričića 5

Veselimo se Vašem dolasku !


KLUB RODITELJA NEDONOŠČADI „PALČIĆI“