09.12.2013.

Palčić gore! - još dvije nove donacije


 

Klub roditelja nedonoščadi "Palčići" nastavlja darivati život  najmanjim i najhrabrijim herojima, putem akcije "Palčić gore" , te smo odlučili prvi puta do sada u ovoj akciji, u jednom danu donirati dva rodilišta kako bismo što prije stigli do željenog cilja i mogli s ponosom reći – SVA RODILIŠTA U HRVATSKOJ DOBILA SU DONACIJU UREĐAJA KOJI ŽIVOT ZNAČE PUTEM AKCIJE "PALČIĆ GORE".

Nakon ovih donacija 18 rodilišta dobilo je svoje uređaje, uključujući i ona najmanja, a od cilja nas dijeli još samo 10 rodilišta i obećajemo da će svih 10 dobiti svoje uređaje.


Sedamnaestom i osamnaestom donacijom u sklopu akcije "Palčić gore" koja je započela 21. ožujka 2012. , donosimo  vrijedne donacije najmanjim i najhrabrijim herojima u OB Šibensko Kninske županije – (Transkutani bilirubinometar za neinvazivno određivanje razine novorođenačke žutice i monitor za praćenje vitalnih funkcija u ukupnoj vrijednosti 44.875,00 kn) i OB Zadar ( Topli krevetić, monitor za praćenje vitalnih funkcija, perfuzor i fototerapijsku lampu Baby blanket u ukupnoj vrijednosti 143.391,00 kn) Fototerapijska lampa Baby blanket koja će novorođenčadi omogućiti fototerapiju bez odvajanja od majke i perfuzor donacija su s koncerta ŠRT Kozjak za Palčić gore održanog početkom rujna u Zagrebu, na kojem su stanovnici kvarta Kozjak uz poznate glazbenike prikupili sredstva za ova dva vrijedna uređaja.

Popratite donacije u utorak, 10. prosinca  2013., s početkom u 9:30, u OB Šibensko Kninske županije, Stjepana Radića 86 i s početkom u 13,00 sati u OB Zadar, Bože Peričića 5

Veselimo se Vašem dolasku !


KLUB RODITELJA NEDONOŠČADI „PALČIĆI“

Caritas je pokrenuo akciju gradnje stambene zgrade za smještaj mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji nakon punoljetnosti moraju napustiti dom

Pozivaju se svi zainteresirani da Povjerenstvu za humanitarne akcije HRT-a dostave svoje prijedloge za 2019. godinu.

IBAN    HR1423400091110343166
Poziv na broj                        07015