19.09.2013.

Malonogometni turnir zvijezda u Varaždinu


 

U sklopu humanitarne akcije „Ne mogu mi(je)njat boju neba“ Udruga za sindrom Down Međimurske županije organizirat će malonogometni turnir 22. rujna 2013. od 17 sati u varaždinskoj Areni. 

Cilj projekta je osnivanje Regionalnog centra za djecu s posebnim potrebama sa sjedištem u Međimurskoj županiji, a koji bi pokrivao Varaždinsku, Koprivničko-križevačku i Međimursku županiju. Na tom području ne postoji institucija koja bi na taj način pomagala djeci s posebnim potrebama, a kojih je oko 1200.

Na turniru će nastupiti brojne osobe iz javnog života: Mile Kekin, Tony Cetinski, Boris Novković, Dario Šimić, Ivica Pucar, Žarko Potočnjak, Josip Pavić, Amar Bukvić, Zlatko Saračević, Ozren Opačić, Nikša Bratoš, Paolo Sfeci, Bruno Kovačić, Hari Rončević, Mate Bulić, Jan Kerekeš, Hrvoje Hrengek, Mihovil Horvat i drugi.

Malonogometni turnir svojevrsna je uvertira u humanitarni tjedan HRT-a „Uz nas niste sami“ koji će se održati od 14. do 19. listopada 2013., a koji je namijenjen ovoj humanitarnoj akciji.

Tjedan će biti okrunjen završnom emisijom „Uz nas niste sami: Ne mogu mi(je)njat boju neba“ koju ćete moći pratiti u izravnom prijenosu 19. listopada 2013. od 20.10 do 22.10 na Drugom televizijskom programu i Drugom programu Hrvatskog radija.