15.02.2013.

Mali dom za velike ljude - prijenos koncerta


 

27. veljače na HTV-u 1, prijenos humanitarne akcije

HRT u 2013. godini kroz medijski projekt "Uz nas niste sami" planira pratiti 3 humanitarne akcije odabrane javnim pozivom.

Prva humnitarna akcija Udruge "Kišni čovjek" pod nazivom "Mali dom za velike ljude" održat će se u KC "Dražen Petrović" 27. veljače.

Cilj akcije je prikupiti sredstva za adaptaciju specijaliziranog prostora za osobe s autizmom smještenog u Dubravi u Zagrebu.


U Hrvatskoj živi oko 8.000 osoba s autizmom i svima je potreban dom u kojem će uz odgovarajuću podršku živjeti sigurno i kvalitetno.

Humanitarni broj je 060 9009, a cijena poziva 5 kuna + PDV.


U pozivnom centru u popularnoj "Ciboni" na telefonske pozive građana javljat će se poznate osobe iz javnog, političkog i kulturnog života Hrvatske.
Na humanitarnom koncertu će nastupiti: Nina, Vanna, Miroslav Škoro, Ivanka Boljkovac, Neno Belan, Lana Jurčević, Luka Nižetić, Maja Šuput, klapa Kampanel i drugi poznati izvođači koje će pratiti Band Nikše Bratoša.

Voditelj: Karmela Vukov Colić, Uršula Tolj, Barbara Kolar i Duško Ćurlić
Redatelj: Mirena Stijačić
Producent: Denis Škorput
Urednik: Vedrana Međimorec
Urednik projekta: Božidar Essert

Caritas je pokrenuo akciju gradnje stambene zgrade za smještaj mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji nakon punoljetnosti moraju napustiti dom

Pozivaju se svi zainteresirani da Povjerenstvu za humanitarne akcije HRT-a dostave svoje prijedloge za 2019. godinu.

IBAN    HR1423400091110343166
Poziv na broj                        07015