21.09.2011.

Ključ za Srce


 

Cilj projekta:

Prikupljanje financijskih i materijalnih sredstava za dovršenje Centra za pružanje podrške djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.


Opis projekta:

Projekt je započeo u lipnju 2010. godine, a dovršenjem projekta ostvarili bi se osnovni ciljevi Udruge, da se na jednom mjestu, kvalitetno opremljenom uz stručni tim, provodi organizirani rad s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

U humanitarnom tjednu prikupljena sredstva iskoristila bi se za dovršenje objekta za pružanje usluga djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Centar se prostire na 390 m/2, a sastoji se od dva boravka, prostorije za fizikalnu terapiju, radnu terapiju i individualni rad, prostorije za male zanate, kreativne radionice, kuhinje, ureda, izolacije, sanitarnog čvora i spremišta.


Vrijednost projekta:

Vrijednost cjelokupnog projekta procijenjena je na oko 2.000.000,00 kn a Udruga je dosadašnjim akcijama i donacijama prikupila dio sredstava, dovoljno za roh bau izvedbu  i vanjsku stolariju te je osiguran i jedan dio sredstva za unutarnje uređenje.  

Sredstvima koja bi se prikupila u humanitarnom tjednu izveli bi se sljedeći radovi:

1. Obrtnički radovi:
- gips-kartonski radovi /spušteni stropovi i pregradni zidovi/
- unutarnja stolarija,
- soboslikarski radovi

Ukupna vrijednost materijala i rada procijenjena je na oko 200.000,00 kn.

Za opremanje prostorija i kabineta procijenjena vrijednost materijala i rada iznosi 180.000,00 kn. 

Službena stranica udruge: www.udruga-srce-zelina.hr