27.02.2017.

Crveni nosovi klaunovidoktori


 

Sretan je onaj koji zna da je za sreću potrebno tako malo. Ponekad tek iskreni osmijeh. Onaj od kojega se brišu suze i cakle oči. Onaj koji tjera tugu i vraća radost. 


CRVENI NOSOVI klaunovidoktori svoj su život posvetili upravo osmijehu. Vraćaju ga onima koji su ga pomalo izgubili. Bolesnoj djeci i njihovim obiteljima, starijim i nemoćnim štićenicima domova i svima kojima ponekad treba doza smijeha...

CRVENI NOSOVI redovito posjećuju 17 institucija. 


Djecu na liječenju u 7 bolnica u Zagrebu te u bolnicama u Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru, Vukovaru i Vinkovcima. 


Uz bolesnu djecu, životnu radost donose i teško pokretnim korisnicima domova za starije i nemoćne u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu. 


Klaunovidoktori provode i posebne programe poput  Cirkus Pacijentusa za djecu u bolnicama i Karavan Orkestra za djecu s poteškoćama u razvoj u odgojno obrazovnim ustanovama. CRVENI NOSOVI sve navedene projekte provode zahvaljujući podršci građana, donatora koji podržavaju misiju i rad klaunovadoktora.

CRVENI NOSOVI u mjesec dana ostvare 50 posjeta uključujući i provedbu posebnih programa. U 7 godina djelovanja klaunovidoktori donijeli su smijeh i radost na lica više od 74.000 bolesnih, nemoćnih i zaboravljenih.

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori dio su međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International (RNI) koja okuplja 10 partnerskih zemalja koje dijele znanje i iskustvo značajno za kvalitetnu provedbu programa u zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori, udruga za podršku ljudima koji su bolesni i pate, pomoću humora i životne radosti

Medulićeva 34, 10000 Zagreb

+385 1 561 32 81

www.crveninosovi.hr, info@crveninosovi.hr

IBAN: HR8624840081105480641