Obiteljski kamp „Dijabetes bez granica i predrasuda“

Kamp je orijentiran djeci s dijabetesom tip 1 i njihovim obiteljima, s posebnim naglaskom na psihološko osnaživanje roditelja.

Projekt Superseniori

Ovaj projekt je model podrške organizacijama civilnog društva s osnovnim ciljem uključivanja starijih osoba u život zajednice.

Edukativni projekt obnovljivi izvori energije

Cilj projekta je podizanje javne svijesti o svekolikoj dobrobiti obnovljivih izvora energije, educiranju šire javnosti o prednostima i značaju za Republiku Hrvatsku takvih izvora energije.

Radost CRVENIH NOSOVA za radost bolesne djece, nemoćnih i zaboravljenih

Projektom promovirat će se donošenje smijeha bolesnima, nemoćnima i zaboravljenima.

Obilježavanje 25. obljetnice Zajednice Susret

Riječ je o terapijskoj zajednici koja je svoj rad utemeljila na filozofiji “Projekt Čovjek”.

Osigurajmo im dom jer oni ne mogu živjeti sami

Nastojimo prikupiti sredstva za udruge iz pet naših regija kako bi se na tim područjima osigurao dom za samostalno stanovanje i renoviranje stana u vlasništvu Saveza.

Kruh za poslije

Naša krovna humanitarna inicijativa bez roka trajanja je KRUH ZA POSLIJE u kojoj prilikom uobičajene kupnje u svojoj lokalnoj pekarnici možete uplatiti kruh za nekoga tko si to ne može priuštiti.

#ponosisesobom baš kao i SOS Dječje selo Hrvatska već 25 godina!

Vjerujemo da kroz svjedočanstva mladih ljudi koji su odrasli u okrilju skrbi naših SOS Dječjeg sela najbolje možemo prikazati kvalitetu i uspješnost našeg 25-tgodišnjeg rada.

Humanitarni Božićni koncert u Samoboru

U posljednjih 6 godina s humanitarnog Božićnog koncerta donirano je gotovo 180.000 kuna za rad humanitarnim udrugama.

Razvoj radno - socijalnih vještina rehabilitiranih ovisnika kroz radnu terapiju u zajednici

Jedno od prioritetnih područja suzbijanja zlouporabe droga u RH je unapređenje integracije bivših ovisnika u društvo, a posebno s naglaskom na razvoj radno socijalnih vještina te poticanje obrazovanja i zapošljavanja.

Otkrij na vrijeme

Hrvatska kuća disanja pokrenula je humanitarnu akciju za kupnju CT uređaja za ranu dijagnostiku raka pluća...

Memorijal Marije Topić

UIR Zagreba organizira Memorijal Marije Topić, sportsko-kulturnu manifestaciju.

Pokretanje Društvenog poduzetništva

Udruga Srce želi stvoriti uvjete za pokretanje gospodarske djelatnosti proizvodnje jednostavnih slastica i jela koje bi proizvodile osobe s invaliditetom i posluživale uz tople napitke...

Opremanje specijaliziranog laboratorija Klinike za dječje bolesti

Liječenje L-asparaginazom kod djece s akutnom limfoblastičnom leukemijom značajno utječe na poboljšanje preživljenja i izlječenje, ali bez laboratorijskog određivanja aktivnosti lijeka iz krvi bolesnika ne može se procijeniti njegova učinkovitost.

Centar za sigurniji internet

Centar je odlučio ponuditi pomoć djeci i mladima, njihovim roditeljima, nastavnicima u prepoznavanju štetnog sadržaja na internetu, kako bi se podigla svijest o opasnostima interneta.

Humanitarna akcija "Da život imaju"

Ova humanitarna akcija obuhvaća gradnju stambene zgrade za smještaj mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji nakon punoljetnosti moraju napustiti dom

Projekt "Klikni za sigurnost"

Projekt „Klikni za sigurnost" " usmjeren je zaštiti djece i mladih od različitih oblika nasilja te prevenciju izlaganja štetnim sadržajima na Internetu.